Openbaar vervoer

Kom je met de trein?

De Kerstmarkt Dordrecht ligt op tien minuten loopafstand van het centraal station van Dordrecht. De looproute vanaf het station wordt duidelijk aangegeven.

Kijk voor meer informatie over vertrek- en aankomsttijden van alle treinen op de website van de NS en plan je reis voor vertrek via de NS Reisplanner. Op station Dordrecht kun je ook gebruik maken van de Merwede-Linge lijn van Arriva, met een dienstregeling tussen Dordrecht en Gorinchem/Geldermalsen.

Per bus

Bezoekers uit de regio of andere delen van de stad kunnen de binnenstad ook per bus bereiken. De dichtsbijzijnde bushalte voor een bezoek aan de kerstmarkt is bushalte 'Centrum'. Plan je reis vooraf via 9292.nl.

Vervoer over water met de Waterbus!

Een andere leuke manier voor bezoekers uit Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en Rotterdam om naar de Kerstmarkt Dordrecht te komen is door gebruik te maken van de Waterbus. Naar de centrale halte Dordrecht Merwekade vaart u vanaf Rotterdam, Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht. Vanaf de halte Zwijndrecht Veerplein vaart u naar Dordrecht Hooikade.

Bekijk de routekaart of plan uw reis vooraf via waterbus.nl. Of klik hier voor de dienstregeling van alle dagen.

Pagina: