Deelnemers

Handelaren, winkeliers en hobbyisten


Ieder jaar wordt de Kerstmarkt Dordrecht grootser en sfeervoller, iets wat voor een groot deel bepaald wordt door het veelzijdige aanbod aan gevulde kramen, tenten en houten kersthuisjes. Heb je interesse in een kraam of tent op de Kerstmarkt Dordrecht 2017? Dat kan!

Alle horeca standplaatsen op de Kerstmarkt Dordrecht zijn reeds ingevuld.  Aanvragen hiervoor worden niet meer in behandeling genomen.

Vanaf heden wordt de route van de Kerstmarkt doorgetrokken naar het Bagijnhof. Er worden hier uitsluitend 4 meter kramen geplaatst.

Inschrijven per 2017 online

Inschrijven via een inschrijfformulier op papier, of betalen op een later tijdstip, is helaas niet meer mogelijk. Inschrijven gaat voortaan via dit online inschrijfformulier. Je wordt hier verzocht om een account aan te maken. In dit account bekijk je eenvoudig je bestelling.

Voorwaarden inschrijven

Inschrijven kan uitsluitend voor 3 dagen en met maximaal 4 kramen per deelnemer. Bij de inschrijving wordt gevraagd om één of meerdere foto's te uploaden, zodat wij goed kunnen zien welke producten je wilt verkopen. Na je inschrijving bekijken wij je aanmelding en of we deze goedkeuren. Je inschrijving wordt goedgekeurd als deze past in het concept van de Kerstmarkt. De productcategorieën die daar onder vallen tref je aan bij het inschrijven. Mochten de producten die je gaat verkopen niet overeenkomen met onze visie, dan nemen wij contact met je op. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden handelaren.

Klik hier voor de algemene voorwaarden winkeliers.

Binnen 2 weken betalen met IDEAL

Binnen een week na inschrijving ontvang je van ons bericht of de inschrijving is goedgekeurd. Bij deze goedkeuring ontvang  je direct een link waarmee je via IDEAL de bestelling betaalt. Dit moet binnen 2 weken. De automatische incassorondes komen te vervallen. Na betaling ben je pas definitief ingeschreven voor de Kerstmarkt Dordrecht 2017! Betaal je niet binnen 2 weken na onze goedkeuring, dan vervalt je inschrijving. Schrijf je dan opnieuw in, mocht er nog plaats zijn.

Winkeliers en hobbyisten

Winkeliers die aan de route van de Kerstmarkt een winkel hebben, kunnen voor hun winkel, of in de nabijheid van hun winkel, een kraam huren. Als je hierin geïnteresseerd bent voltooi dan je inschrijving als winkelier via het online inschrijfformulier. Daarnaast heeft de Kerstmarkt ieder jaar een beperkt aantal plaatsen voor enthousiaste hobbyisten. Deze plaatsen zijn enkel bedoeld voor mensen die hobbymatig mooie spulletjes maken en deze graag eens aan publiek willen tonen en verkopen. Vanaf heden zijn er nog een aantal houten kersthuisjes voor hobbyisten beschikbaar. Alle andere geïnteresseerden kunnen zich inschrijven als handelaar.

Inschrijftermijnen handelaren, winkeliers en hobbyisten

Let alstublieft goed op onze nieuwe inschrijftermijnen! Na 1 september kunnen wij géén rekening meer houden met voorkeursplaatsen. We delen je dan in op de plaatsen die nog beschikbaar zijn.

Hieronder lees je meer informatie over de inschrijfmogelijkheden voor de Kerstmarkt Dordrecht 2017.

 

Pagina: