Route & parkeren

Met de auto? Gemakkelijk en gratis parkeren!

Kom je met de auto naar Kerstmarkt Dordrecht? Parkeer dan gratis en gemakkelijk op vrijdag, zaterdag en zondag op de parkeerplaats Businesspark Amstelwijck. Op zaterdag en zondag kunt u ook parkeren op de parkeerplaats Kil 1 & 2. Vanaf de snelweg volgt u de bebording. Hier is ruim voldoende plek om te parkeren!

Vanuit beide parkeerplaatsen gaan zeer regelmatig gratis pendelbussen richting het centrum van Dordrecht waar de Kerstmarkt Dordrecht plaatsvindt. Op vrijdag en zaterdag rijden de bussen vanaf 9.00 uur en zondag vanaf 10.00 uur. De laatste pendelbussen rijden tot een half uur na sluitingstijd van de kerstmarkt. Voor meer informatie waar deze pendelbussen precies stoppen, bekijk dan hier de plattegrond van de Kerstmarkt Dordrecht. 

Informatie voor navigatiesystemen

Indien je een navigatiesysteem gebruikt om naar de Kerstmarkt Dordrecht te komen gebruik dan het volgende adres om bij een van de gratis parkeerplaatsen te komen:
Parkeerplaats Amstelwijck & Kil 1/2: Laan van Europa, Dordrecht.

Parkeren voor mindervaliden

Voor gehandicapte bezoekers zijn er speciale parkeerplaatsen op de Vest, vlakbij het startpunt van de Kerstmarkt. De route naar deze parkeerplaatsen wordt met behulp van duidelijke bebording in de binnenstad kenbaar gemaakt.

Per fiets

Kom je op de fiets naar de Kerstmarkt? Parkeer dan je fiets in een van de twee bewaakte gratis fietsenstallingen. Fietsenstalling Achterom is in de Raamstraat en fietsenstalling Statenplein in de Kolfstraat. In beide stallingen kun je de fiets gratis stallen. Openingstijden Achterom zijn op vrijdag en zaterdag van 08.00-23.00 uur en op zondag van 10.00-20.00 uur.Het Statenplein is op vrijdag en zaterdag tot 24.00 uur open en op zondag van 10.00-20.00 uur.

Touringcars

Voor de touringcars is een speciale Kiss&Ride op de Spuiboulevard. Hier kunnen mensen in - en uitstappen. De touringcars worden hierna begeleidt naar een speciale parkeerplaats om aan het einde van de dag de bezoekers weer op te halen. De chauffeurs kunnen natuurlijk eventueel zelf ook de Kerstmarkt bezoeken, op de Mijlweg rijden de pendelbussen langs waar uiteraard opgestapt kan worden! 

Pagina: